GEGUŽĖ. PLANETŲ TRANZITAI ZODIAKO ŽENKLUOSE

1d. 14val. 54min. RETROGRADINIS PLUTONO JUDĖJIMAS (2023.05.01 – 2023.10.10) Pertvarkomas gyvenimas, griaunama tai, kas trukdo naujo atėjimui. Nepalanku aktyviai užsiimti magija, ekstrasensiniu gydymu – yra grėsmė pereikvoti savąją energiją.

5d. 20val. 24min. MĖNULIO UŽTEMIMAS SKORPIONE

7d. 17val. 26min. VENERA VĖŽYJE (2023.05.07 – 2023.06.27) Venera Vėžyje stiprina gerus ryšius šeimoje, skatina nesusituokusius pamąstyti apie šeimos sukūrimą. Daugiau dėmesio bus skiriama namų jaukumui, patogumui. Tai puikus laikas įsigyti naujus namus ir į juos kraustytis.

15d. 3val. 13min. DIREKTINIS MERKURIJAUS JUDĖJIMAS (2023.05.15 – 2023.08.23) Puikus metas bendravimui, darbui su nauja informacija, aktyviai veiklai, verslui, kelionėms.

16d. 20val. 21min. JUPITERIS JAUTYJE (2023.05.16 – 2024.05.25) Jautis siejamas su materialia gerove, su socialine apsauga. Jupiteris, nuo senų laikų menamas, kaip Didžioji Laimė, Karalių žvaigždė, šiame ženkle jis iš tiesų – didelė likimo dovana visiems, kas sprendžia finansines problemas! Tiesa, Jupiteris neš laimę, turtus tik triūsiantiems. Tad dirbkite, ir jums bus atlyginta – puikiai tinkamas moto Jupiterio judėjimui Jaučiu. Jupiteris Jautyje globoja bankus, žemės ūkį, pramonę (ypač maisto). Beje, Jupiteris Jautyje ne tik padeda išlipti iš skurdo, sukaupti turtą bei pagausinti jį, padeda jis (ir visai neprašomas) sukaupti ir didesnes riebalines atsargas kūne… Kitaip kalbant, pilnėti bus lengva, paprasta. Geriausiu atveju, galima viltis, kad įvyks teigiamos korekcijos pasaulinio grožio standartuose vertinant moterų apkūnumą…

20d. 18val. 33min. MARSAS LIŪTE (2023.05.20 – 2023.07.10) Tai puiki Marso padėtis, skatinanti optimizmą, pasitikėjimą savimi, aktyvų asmeninių sugebėjimų vystymą bei kūrybiškumo puoselėjimą. Meilė, vaikai, kūryba tampa išskirtiniais energijos šaltiniais. Virstama galingais, atkakliais. Tačiau Marsas Liūte yra ne tik kilni jėga: blogiausiu atveju – bukas egocentrizmas. Jis lemia įžūlų elgesį viešumoje ar patinkančio asmens, taip pat savo vaikų akivaizdoje, kad tik sužavėti, pasirodyti. Tokie asmenys siekia sukelti kuo didesnį triukšmą (tiesiogine bei perkeltine prasme), nes trokšta pritraukti kuo daugiau dėmesio. Kitaip kalbant, į areną išeina skandalistai, pagyrūnai, garbėtroškos. “Tuščias puodas garsiai skamba” – tinkamiausias apibūdinimas piktą Marso apraišką Liūto ženkle.

21d. 10val. 10min. SAULĖ DVYNIUOSE (2023.05.21 – 2023.06.21) Bendravimas, žinių kaupimas, kelionės taps aktualesniais ir smagesniais. Tačiau daugės paviršutiniškumo, lengvabūdiškumo, apgaulių. Šiuo metu lengvai užsimezga (arba išyra) pažintys bei flirtas.


Dėl astrologinių konsultacijų susisiekite asmeniškai, darbo dienomis, tarp 11 val. ir 13 val. tel. nr. +37062122706 (galima skambinti per Viber, WhatsApp). Daugiau informacijos: http://palmiroshoroskopai.lt/konsultacijos/

Palmiros Kelertienės kontaktai:

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×