SAULĖS UŽTEMIMAS DVYNIŲ ŽENKLE. ASTROLOGĖS PATARIMAI

Saulės užtemimas Dvynių ženkle stos birželio 10d. ir maksimalią fazę pasieks 13val. 43min. Vilniaus laiku (10d. 43val. pagal Grinvičą).

Šis užtemimas įspėtų apie atsargumą (taip pat ir atsakomybę) dirbant su informacija, su dokumentais, užmezgant naujas pažintis bei tvarkant reikalus su naujais asmenimis net  mėnesio laike. Patartina šiuo metu labiau remtis senais ryšiais bei patikrintais žmonėmis. Veikloje bus lemtingas profesionalumas bei darbo patirtis, turimas veiklos stažas. Taip pat užtemimas paskatins atsisakyti kvailų, tuščių, plepių žmonių (tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime). Užtemimo pagrindinė grėsmė – apgaulė, sąmokslas, vagystės.

Saulės užtemimas mus įtakoja mėnesį iki jam stojant ir mėnesį po. Per šį laiką  būkite atidesni bendraudami, – nešvaistykite žodžių vėjui, atsargiau bei atidžiai pasirašinėkite dokumentus, neskubėkite pirkdami ar parduodami, eidami per gatvę, vairuodami automobilį. Nelaimės, nesėkmės dėl neatidumo, skubėjimo, o taip pat kompetencijos stygiaus. Labiau įsiklausykite į nuojautas, būkite atidūs aplinkinių žodžiams bei elgesiui – tai padės suprasti su kuo galite toliau sėkmingai dirbti, draugauti, kuo galima pasitikėti, o ko reikėtų šalintis.

Tai ne pats geriausias laikas kelionėms, ypač oro transportu. Nepalanku užmezginėti naujas pažintis, pirkti transporto priemones. Bus svarbu tikrinti pasiekiančią informaciją, saugoti informaciją apie save bei savo reikalus, o taip pat turtą. Tai labiau sudėtingas metas besimokantiems.

Šis užtemimas skatins kvėpavimo takų ligas, taps labiau pažeidžiamos rankos. Reakcija tiek dirbant ką nors rankomis, tiek vairuojant automobilį bus greita, net staigi, tačiau netiksli.

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×