NAUJIEJI PAGAL MĖNULIO KALENDORIŲ: BALTOSIOS ŽIURKĖS (PELĖS) METAI

BALTOSIOS ŽIURKĖS (PELĖS) METAI

2020 Sausio 24d. prasidės BALTOSIOS ŽIURKĖS (PELĖS) METAI (4718m. pagal budistinį kalendorių), valdomi METALO stichijos bei pirmieji šios stichijos poroje, tad itin aktyvūs (vyriški jan metai)  ir turės VYRESNIOJO BROLIO statusą. Jie truks iki 2021m. vasario 11d. Šie metai pradės mažąjį 12-os metų Rytų kalendoriaus ciklą.

Žiurkė realistė, blaiviai vertinanti ją supantį pasaulį. METALO elementas stiprins jai ir taip būdingą aktyvumą, ryžtingumą, atkaklumą, užsibrėžto tikslo siekimą, ištvermingumą, kovą už teisingumą.

Ji bus darbšti, sumani, mokanti greitai prisiderinti prie pakitusių aplinkybių, tiesa, siekianti likti komforto zonoje. Nors kartais gudrusis graužikas gali būti klastingas, regzti intrigas, pasiduoti agresyvioms nuotaikos, tačiau yra mielas bei draugiškas, todėl visada apsuptas gerbėjų būriais. Žiurkei svarbu viskas, kas patikima, todėl savo tikslų, nesvarbu – dalykinių ar romantiškų, siekia patikrintais metodais.

Žiurkės metai siejami su permainomis – tiek asmeniniame gyvenime, tiek veikloje. Manoma, kad jos būtų labiau kontroliuojamos bei prognozuojamos ir besiveržiančių naujovių šleifu netaptų stresu, dar prieš prasidedant Žiurkės metams, verta pamąstyti: kas nereikalinga jūsų gyvenime,  ko reikėtų atsisakyti ruošiantis naujojo 12-os  metų ciklo pradžiai? Na ir kokia būtų psichoterapija? Meditacija, joga, sportas, hobis?

Žiurkei svarbiausi dalykai – tvirti šeimyniniai saitai, bičiulystė, profesinė realizacija. Todėl metai bus palankūs tiek santuokai, tiek veiklai, koncentracijai ties karjera, naujo verslo sukūrimui, pinigų investavimui.

SĖKMĘ LEMS

  • laimingi skaičiai 2, 3 bei jų deriniai (23, 32)
  • laimingos dienos 4, 13 paros pagal Mėnulio kalendorių
  • laimingos paros laikas nuo 23val. iki 1val. (LR  23val. 31min. 1val. 31min. pagal žiemos laiką)
  • laimingos kryptis (pagal Feng Shui): vakarai, šiaurės vakarai, pietvakariai.
  • sėkmę pritraukti padės balta, mėlyna, auksinė, žalia
  • gėlės – globėjos lelija, afrikietiška žibute (sanpaulija)
  • akmuo talismanas, siejamas su Žiurkės totemu – granatas. Jis padės susitikti giminia sielą. Jis simbolizuoja meilę, aistrą, ištikimybę, jausmingumą, bet suteikia emocinį stabilumą.
  • talismanas – pakabukas su žiurkės(pelytės) atvaizdu arba hieroglifu
  • periodai, atnešantys sėkmę, kai pavyksta pasiekti užsibrėžti tikslo, išspręsti konfliktus, pagerinti materialinę padėtį: sausio 6d. – vasario 3d., balandžio 5d. – gegužės 4d., rugpjūčio 8d. – rugsėjo 7d., gruodžio 7d. – sausio 6d.
  • šiauriniame namų sektoriuje (pagal Feng Shui) pastatyta Žiurkės arba Drakono statulėlė harmonizuos erdvę, padės išspręsti visus jums rūpimus klausimus(gimusiems Žiurkės metais – tai bus itin veiksminga)

VENGTINA

  • spalvos: geltona, ruda
  • skaičiai: 5, 9
  • kryptys: pietų, pietryčių
  • sudėtingi periodai: kovo 6d.
  • balandžio 4d., rugsėjo 8d. –  spalio 8d., lapkričio 8d. – gruodžio 6d.

N.B. Šių įspėjimų paisyti labiau turėtų gimę Žiurkės metais.

KAIP SUTIKTI ŽEMĖS BALTOSIOS ŽIURKĖS METUS?

Naujieji Metai Kinijoje sutinkami stojus Jaunačiai Vandenio ženkle, prasidėjus Žiurkės valandai, Tibete iš karto nuo Jaunaties. Ir ji mūsuose stos sausio 24d. Remiantis Tibeto tradicija galima pradėti švęsti ir 24d. vakare nuo 23val. 42min.  Bent jau patartina tuomet apmąstyti būsimus metus, ir ne tik! Žiurkės metai įtakos visus po jos einančius 12-os metų ciklą! Pagal Kinų tradiciją Naujieji prasidės jau 25d. stojus Žiurkės valandai (23val., jei tiksliau vietiniu laiku: 23val. 31min. Vilniuje).

Na ir ko gero svarbiausia prieš Naujuosius atsisveikinti su senaisiais metais, išvaryti iš namų susikaupusią neigiamą energiją. Nors Žiurkė kaupikė, bet šlamšto nemėgsta, tad surinkite ir iš neškite nereikalingus daiktus iš namų. Kaip visada, geriausias blogos energijos naikintojas taps šluota (siurblys), šluostė, smilkalai, deganti žvakė, susitaikymas, atleidimas bei dėkingumas. Pasakyk bent atsisveikinant su senaisiais metasi „ačiū“ sau, savo angelams, artimiesiems. Linkėčiau, kad tai taptu geru įpročiu Naujais Metais.

Žiurkė labai šeimyniška, tad gerai sutikti Naujuosius savo namuose su artimaisiais. Kadangi ji draugiška, tiks kviestis ir gausų bičiulių būrį, organizuojant įspūdingą šventimą.

Sutinkant Baltąja Metalinę Žiurkę svarbiausias akcentas tiek interjere, tiek stalo serviravime vyrautų metalas, balta spalva ir sidabrinės spalvos aksesuarai, stalo įrankiai. Žiurkė mėgėja sočiai pavalgyti, tad stalas turėtų būti gausus pačiais įvairiais patiekalais (nepamirštant ir sūrio).

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×