PAVASARIO LYGIADIENIS: NAUJO ZODIAKO CIKLO PRADŽIA, NAUJIEJI GEPARDO IR JUPITERIO METAI

Pavasario lygiadienis – Naujojo Zodiako ciklo pradžia bei naujųjų Arijų metų, o taip pat astrologinių metų atskaitos taškas. Saulei tekant pasitiksime ir Gepardo (pagal senąjį Arijų kalendorių) ir Jupiterio metus pagal Magų žvaigždę. 

JUPITERIO METAI

Jupiteris perims valdžią iš Saturno kovo 21d. Jis  – savotiškas Saturno opozicionierius. Tad ir  Jupiterio valdžia bei keliami reikalavimai radikaliai skirsis nuo Saturno. Jei Saturnas siejamas su įcentrine jėga, traukimusi, šalčiu, tai Jupiteris – išcentrinis judėjimas, ribų išplėtimas, kaitra. Jei senovės astrologų Saturnas pramintas – „Didžiąja Nelaime“, tai Jupiteris – „Didžiąja Laime“, taip pat ir „Karalių Žvaigžde“. Tai suteikia vilties, kad 2022m. sumažės išbandymų bei kliūčių į laimę.

O sėkmę Jupiteris lemia visų pirma socialiniame gyvenime – tai autoriteto, valdžios (socialinės bei dvasinės, religinės), ženklaus kapitalo planeta. Jupiteris siejamas ir su tolimaisiais horizontais – kelionės į užjūrius, į užsienio šalis jo valdžioje. Jis toliaregiškas  strategas ir globoja politikus, dvasininkus, ideologus, Temidės tarnus, moralės sergėtojus, mokytojus, profesūrą, taip pat misionierius bei keliautojus apskritai. Tad būti įvertintu visuomenėje ir yra raktas į  „Didžiąją Laimę“?

Jupiteris suteikia valdingumo, autoritariškumo, karališko orumo bei kilnumo. Jis padeda siekiantiems visuomeninio pripažinimo, tarptautinio populiarumo. Jupiterio metais gausėja norinčių studijuoti aukštosiose mokyklose, keliauti į tolimas šalis, na, o likusiems namie, bent jau politika užsiimti. O gal ir filantropija,  mentoryste? Metai itin palankūs tiems zodiako ženklų atstovams, kuriuos valdo Jupiteris – Šauliams, Žuvims, Vėžiams.

  • Graikų mitologijoje Jupiterį atitinka Dzeusas, skandinavų – Toras.
  • Jupiterio metai – 1987, 1994, 2001, 2008, 2015
  • Savaitės diena – ketvirtadienis
  • Spalva – purpurinė
  • Metalas – alavas
  • Kvapas – sandalas, ladanas, figa, lotosas
  • Gyvūnas – dramblys, šernas
  • Akmuo – turkis, geltonas safyras, opalas arlekinas, geltonas topazas, žvaigždinis rubinas, žvaigždinis safyras.
  • Augalai – figa, našlaite, balinis ajeras, alavijai, astra, vaistinė svilarožė, anyžiai, arbūzai, bruknės, rugiagėlės, vyšnios, laukiniai gvazdikai, skroblas, kaštonai, spanguolės, varnalėša, geltonžiedis barkūnas, ąžuolas.
  • Skonis – saldus
  • Maistas –įvairūs riebalai, aliejai, lašiniai, išsipučiantys kepiniai (pyragai, spurgos ir pan.).
  • Šalys – Italija, Brazilija
  • Skaičius  – 5
  • Simbolis – penkiakampė žvaigždė.

GEPARDO METAI

Gepardo metai – 21- ieji Arijų kalendoriaus 32metų cikle, kurie visada skaičiuojami nuo vieno pavasario lygiadienio iki kito (kovo 21d.).   Tad nuo kovo 21d.1926 iki kovo 21d. 1927m.; nuo kovo 21d.1958 iki 1959m. kovo 21d.; nuo kovo 21d.1990m. iki 1991 kovo 21d. Metų spalva – žalia.

Metai siejami su Izedu Chšatra Vairja arba Šachrevaru („Gerasis valdymas“), kuris Zoroastrizmo tradicijoje yra Dangaus kariaunos vadovas. Tai atkaklus kovotojas. Jo atributai – ietis, lankas, strėlė, kuoka. Jis susirėmė su piktuoju Angromanju, suskaldžiusiu pirminį Dangų, padarytą iš akmenų, kurių nuolaužos ir yra žemėje randami brangakmeniai…

Gepardo metais gausėja karinių konfliktų, aktyvėja visuomeninių santvarkų kaita. Kovojantys už teisųjį reikalą įgyja geras sąlygas laimėti. Sėkminga tampa kova ir už tiesos atskleidimą.

Metų totemas vaizduojamas, kaip katė su šuns galva. Gepardas yra greičio, agresijos bei narsumo simbolis. Jis mėgsta naujoves, jam patinka netikėtumai. Kovos metu gali atsitraukti, bet sukaupęs jėgas vėl smogia. Sugeba nuspėti pavojų, į priekį apskaičiuoti žingsnius, moka išgyventi ekstremaliomis sąlygomis. Gracingas, lankstus. Nepriklausomas. Vienišius. Šiomis savybėmis pasižymi ir gimę Gepardo metais.


Didelis dėkui draugams SMELLS LIKE SPELLS

Paminėti produktai:

Dėl astrologinių konsultacijų susisiekite asmeniškai, darbo dienomis, tarp 11 val. ir 13 val. tel. nr. +37062122706 (galima skambinti per Viber, WhatsApp). Daugiau informacijos: http://palmiroshoroskopai.lt/konsultacijos/

Palmiros Kelertienės kontaktai:

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×