KOVAS. PLANETŲ TRANZITAI ZODIAKO ŽENKLUOSE

6d. 8val. 31 min. VENERA VANDENYJE (2022.03.06–2022.04.05) Finansiniuose, turtiniuose reikaluose bus daugiau rizikuojama, eksperimentuojama bei kitokiais būdais mėginama laimė. Meilės santykiuose permainų laikas – meilė netikėtai virs draugyste, o draugystė peraugs į meilę. Tie, kurių nebeįmanoma išlaikyti, pabėgs. Suirs asmeninę laisvę varžantys santykiai, jų vietoje atsiras nauji. Venera Vandenyje kviečia ne tik pamilti laisvę, bet ir ją suteikti sau bei artimiesiems.

6d. 8val. 24min. MARSAS VANDENYJE (2022.03.06–2022.04.15) Pergalę atneša išradingumas, originalios idėjos, mokėjimas racionaliai planuoti veiklą. Tai bus puiki proga ryžtingam permainų organizavimui. Ši Marso padėtis atvers kelią aktyviam naujovių įgyvendinimui, skatins revoliucingas idėjas ir, beje, solidarumą vyrų tarpe.

10d. 3val. 33min. MERKURIJUS ŽUVYSE (2022.03.10–2022.03.27) Ima vyrauti intuityvus mąstymas, užgoždamas logiką, racionalumą – vaizdiniai, jutiminiai įspūdžiai tampa lemtingi, geriausiu atveju tai formuoja mitinį, poetinį pasaulio suvokimą. Nyksta riba tarp įsivaizduojamo ir realaus, tarp „mano“ ir „kitų“, dėl to daugėja tuščių vilčių, melo, apgaulių, vagysčių, plagijavimo. Tampa sunkiau reikšti mintis, mažėja poreikis bendrauti, tačiau labiau pasiduodama aplinkinių įtakai, paisoma jų nuomonės – vadovaujamasi ne savo galva, o tradicijomis (kartais ir neveiksmingomis, atgyvenusiomis) bei vyraujančiomis nuostatomis (jos irgi gali suklaidinti).

20d. 18val. 35min. SAULĖ AVINE (2022.03.20–2022.04.20) Pradeda suktis naujas Zodiako ratas, kurio principas – gera pradžia, kaip žinia, pusė darbo). Tai naujo gyvybinio impulso metas, kai įvykius lemia stichiškumas, automatiškas pasitikėjimas savimi, beatodairiška narsa. Saulė Avine užtvindo gyvybine energija, uždega naujomis idėjomis bei noru veikti, kovoti, kurti. Tokia Saulės padėtis leidžia per greitą laiką priimti lemtingus sprendimus, išsikovoti sau, savo veiklai tinkamas pozicijas bei garsiai pasauliui pareikšti apie save, savo šaunumą, išskirtinumą. Tai itin palankus metas vadovams, kariškiams, chirurgams, stomatologams, tiems, kas dirba su metalais, ginklais, reklama, taip pat mokslininkams.

21d. OSTARA, PAVASARIO LYGIADIENIS Astronominė pavasario pradžia kai diena lygi nakčiai. Tai pavasario darbų, sėjos pradžia. Senovės lietuviai tikėjo, kad lygiadienio rytą išsimaudžius upėje, tekančioje iš rytų, būsi tyras ir sveikas visus metus. Lygiadienio rytą saulė teka tiksliai rytuose. Toks paprotys praustis rytą užfiksuotas ir Velykų šventės metu; galbūt kažkada iki krikščioniškos „Velykos“ buvo švenčiamos būtent šią dieną, per pavasario lygiadienį. Šios raganiškos, pagoniškos šventės ritualai buvo siejami su ego augimu, savęs įtvirtinimu. Jei derliaus šventės metu buvo dalijamasi užaugintomis gėrybėmis, jų gausa, pertekliumi, tai sėja visada nukreipta į save, sėjame sau, manome, kad iškilusias kliūtis įveiksime vien savo jėgomis. Ne veltui šiuo metu prasideda ir pirmasis astrologinis zodiako ženklo Avino periodas, o zoroastrizmo išpažinėjai pasitinka naujuosius metus, švenčia Nowruz‘o šventę (šiais metais prasideda Leopardo metai). Avinas dažniausiai turi puikiai išlavintas lyderio savybes, kurios gan dažnai neteisingai painiojamos su egoizmu, egocentrizmu.

27d. 9val. 46min. MERKURIJUS AVINE (2022.03.27–2022.04.11) Dominuos nauja informacija, naujos idėjos, nauji projektai. Bus puiki proga išjudinti įstigusį perspektyvų reikalą. Kūrybingas metas – į galvą šaus fantastiški sumanymai. Tik bus svarbu nesureikšminti savų užmojų, deramai įvertinti sėkmingus kitų sumanymus, nepaprastas mintis. Bendravimas, deja, gali tapti pernelyg tiesmukas, netaktiškas.


Dėl astrologinių konsultacijų susisiekite asmeniškai, darbo dienomis, tarp 11 val. ir 13 val. tel. nr. +37062122706 (galima skambinti per Viber, WhatsApp). Daugiau informacijos: http://palmiroshoroskopai.lt/konsultacijos/

Palmiros Kelertienės kontaktai:

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×