JUPITERIS AVINE: VIENAS IŠ REIKŠMINGIAUSIŲ TRANZITŲ METUOSE

Jupiterio reikšmė pati lemtingiausia socialiniame gyvenime, jį senovės astrologai praminė Didžiąja Laime, Karalių Žvaigžde. Būtent remiantis Jupiterio judėjimu Zodiako ženklais ir sudarytas 12-os metų Rytų kalendorius. Pagal šią planetą galima orientuotis ne tik bendrose visuomeninėse tendencijose, bet ir numatyti įvykių foną  kiekvienam Zodiako ženklui.

Taip pat norėtųsi atkreipti dėmesį, kad Jupiteris nors ir lemia metų įvykius, tačiau pereidinėja iš vieno Zodiako ženklą į kitą ne sausio pirmą ar per Rytų kalendoriaus Naujuosius, dar kokią kitą pastovią datą, o pagal jam būdingą „laisvą grafiką“. Būna ir taip, kad retkarčiais Jupiteris atsiduria kitame Zodiako ženkle net metų viduryje, kas gali lemti ir radikalias permainas visuomenėje ir asmeniniame gyvenime, atitinkančias Rytų kalendoriaus metų pasikeitimą.  Tuomet ima dominuoti kitos vertybės, atsiranda nauji prioritetai, keičiasi elgesio motyvacija,. Vieni Zodiako ženklai iškyla aikštėn, kaip lyderiai, kiti, gi nueina į šešėlį.

JUPITERIS AVINE (05.11 – 10.28, 12.20 – 2023.05.16)

Tai bus itin aktyvus bei kūrybingas metas, – daug įkvėpimo, ryžto, daug jausmo, meilės. Kai Jupiteris Avine, puikus laikas menininkams bei žmonėms, susijusiems su menais, jų plėtojimu. Ši Jupiterio padėtis skatins visuomenėje individualizmą, tačiau ir stiprins asmeninę atsakomybę už tai, kas vyksta valstybėje. Jupiteris Avine akcentuoja ir lyderio, vedlio kultą, kai kažkuris vienas žino, ką reikia daryti visiems ir visi, tarsi kariuomenėje, paklūsta vyresniojo komandai. Ir tai neišvengiamai stiprina valstybėje vienvaldystę (bet kokiame kolektyve, bet kokiose struktūrose).

Šiuo metu derėtų vengti karštakošiškumo priimant svarbius gyvenimiškus sprendimus bei mokytis kompromisų. Kai Jupiteris Avine, patartina daugiau dėmesio skirti disciplinos ugdymui. Verta fizinį aktyvumą paversti prioritetu: pats laikas pradėti labiau mankštintis, sportuoti, tinka mokytis įvairių kovų menų. Kai Jupiteris Avine, būtina atsargiau elgtis su ugnimi. Daugėja gaisrų.

Šis tranzitas, tai iškirtinai geras metas ugnies ženklams: Avinams, Liūtams, Šauliams – atėjo jų sėkmės metas. Šauniai jausis ir Oro ženklai (Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis) – jų laukia palengvėjimas: ateis permainos, dėl kurių jie nebesijaus tokie užsiėmę, pavargę, liks laiko sau pačiam bei bendravimui. Intensyvios veiklos etapas prasidės  Vandens  ženklams (Vėžys, Skorpionas, Žuvys), – tik reikėtų nepamiršti apie sveikatos stiprinimą. Darbštuolių Ožiaragių Jaučių dėmesys bus nukreiptas savęs bei šeimos link – jiems nepatartina imtis nieko naujo, rizikingo kol Jupiteris Avine. Ko gero tik Mergelėms tiks mėginti laimę rizikuojant (finansiniuose dalykuose irgi), tiesa, rizika turi būti pamatuota.


Dėl astrologinių konsultacijų susisiekite asmeniškai, darbo dienomis, tarp 11 val. ir 13 val. tel. nr. +37062122706 (galima skambinti per Viber, WhatsApp). Daugiau informacijos: http://palmiroshoroskopai.lt/konsultacijos/

Palmiros Kelertienės kontaktai:

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×