JUODOJO TIGRO METAI. KAIP JUOS SUTIKTI?

Juodojo Tigro, Vandens stichijos ir “vyresniojo brolio” metai prasidės vasario  1d. 7val. 46min., kai stos Mėnulio Jaunatis Vandenio ženkle pagal Tibete vyraujančią metų skaičiavimo metodiką arba pagal labiau populiarią Kinų tradiciją – nuo Žiurkės valandos po Jaunaties, t.y. nuo 23val. (23val. 19min. Vilniuje) tos pat dienos ir tęsis iki 2023m. sausio 21d. Pagal tradicinį Kinų metų skaičiavimą tai bus 4720m. Tigras trečiasis 12- os metų gyvūnų sąraše. Jo laikas nuo 3 iki 5ryto.  Aktyvumo periodas – žiema(vasaris itin). Tigras priskiriamas „jan“(vyriškos) grupės gyvūnams. Tiesa, šioje kategorijoje jis išskirtinis, mat turi  ne tik „jan“, bet ir „inj“ apsaugą! Ji slypi tigro kailio raštuose – tai žymiosios kontrastingos juostos: ruda – balta.

Tigras – kantrybės ir tikėjimo simbolis, jį visi gerbia, jo bijo.  Tigras – džiunglių karalius, vadovaujantis gyvūnams,  taip pat ir piktųjų dvasių, demonų siaubas. Beje, Kinijoje, siekiant nuo šių apsiginti, užsidedamos kepurės, kartojančios tigro galvos formą! Tiesa, Tigras nėra piktas gyvūnas. Jis tiesiog medžiotojas, kuris visada aktyvus, be paliovos ieškantis grobio, naujų medžioklės plotų. Todėl Tigras simbolizuoja – energiją. Štai tokie ir bus 2022m. – trykštantys energija, nenuspėjami, kupini įspūdingų įvykių!

Kinų mitologijoje Tigras dažnai sulyginamas su įtemptu lanku, kuris gali iššauti bet kurią akimirką. Ir tikslas bus pasiektas. Reikštų: turėsime progą greitai pataikyti į dešimtuką! Svarbiausia laiku sureaguoti, būti pasirengusiam, kad pasinaudotume gera proga. Tai proveržio, kuris buvo ilgai lauktas, kuriam buvo ruoštasi, metai. Tigras nors kilnus, bet impulsyvus, linkęs į kraštutinumus: jo pasiekimai išskirtiniai, bet ir klaidos didžios… Vandens stichija 2022m. amortizuos Tigro agresiją, jį nuramindama. Dėl to tikėtina, kad Juodojo Tigro metai bus sąlyginai „švelnūs“, gausūs netikėtumų, kurie dažniausia bus palankūs.

 2022m. pagaliau tinka ryžtis toms permainoms, apie kurias ilgai svajojote. Tinka keisti darbovietę ar net veiklos rūšį. Gerai mokytis naujos profesijos, įgyti kitą amatą. Palanku keisti gyvenamą vietą. Tigras laimins apgalvotą riziką, sąmoningą avantiūriškumą. Jis vertina iniciatyvą, – nors tai Vandens metai, bet plaukti pasroviui nereikėtų. Ši stichija ugdo intuiciją ir palanki kūrybai, menams, taip pat politikai, oratoriaus menui, verslui.

Geru ženklu dėl Vandens stichijos įtakos laikoma susilaukti kūdikio, nors Tigro metai paprastai nelaikomi tinkami giminės pratęsimui. Puiku ir tuoktis, kurti šeimą – tai aistringų įsimylėjimų metai.

  • Laimingi skaičiai: 1, 3, 4 ir skaičiai, kuriuose pastarieji yra.
  • Laimingos dienos: 16, 27 diena kiniško  Mėnulio mėnesio.
  • Laimingi mėnesiai: kovas, liepa, spalis.
  • Laimingos spalvos: mėlyna, juodam pilka, oranžinė.
  • Laimingos gėlės: geltona lelija, cinerarija, heliotropas, bambukas.
  • Laimingi pasaulio šalys: rytai, šiaurė, pietūs.
  • Laimingi mėnesiai: kovas, liepa, spalis.  

KAIP SUTIKTI JUODOJO TIGRO METUS?

Naujųjų vaišės turi būti susijusios su Tigro pagerbimu. Jei ant Naujametinio stalo bus stiklas šaltinio vandens skaidriame inde ir degs mėlynos, auksinės arba sidabrinės spalvos žvakės bei stovės stiklinė Tigro figūrėlė – tai pakankama, kad “įsiteiktum” vandens Tigrui.

Tačiau ritualinių dalykų sąrašą galima tęsti: tiktų stalą apdegti melsva, balta, ypač sidabro, aukso siūlais bangų, lašų motyvu siuvinėtą staltiesę, pastatyti ant jos švarų, nesuskilinėjusį (geriau naują) veidrodį ir net miniatiūrinį šaltinėlį ar fontanėlį, taip pat mažą valtį, pamerkti baltas arba mėlynas gėles, serviruoti baltais, mėlynais indais, ypač jei jie sidabru ar auksu dekoruoti.  Puiku, jei stalas būtų lenktos, netaisyklingos arba ovalios, apvalios formos (bet ne stačiakampis), arba kad jei sėdėsite ant minėtų formų kėdžių, sofos, kušetės.  Drabužiai irgi kažkuo turėtų būti susiję su vandens srautu: skaidrūs, krentantys, smarkokai drapiruoti, primenantys upelio čiurlenimą, besitaškančius purslus, lietaus lašus ar debesis, kupinus sniego.

Tinka rinktis juodą, mėlyną, auksinę, sidabrinę, baltą spalvas – jos neš laimę, sėkmę. Tiesa, jei jaučiatės pavargę ir manote, kad laikas padaryti pauzę ir nuo visų bei nuo visko metams atsitraukti, pailsėti,  tuomet apsirenkite žaliais ar tamsiai rudais drabužiais tiesaus stačiakampio kirpimo. Taip neturėtų rengtis tie, kurie yra numatę Vandens Tigro metams energingos veiklos programą – jų reikalai ims ir įstrigs vietoje. Kai Tigro metais norėsite kuo daugiau jėgų sukaupti, jei sirgsite, būsite nuliūdę – nešiokite baltus drabužius, papuoštus auksu, sidabru.  Jei jausite energijos perteklių (kuris pagal Kinų filosofiją – tai taip pat blogai, nes reiškia disharmoniją ir atnešą nelaimę), bet nenorėsite  savęs slopinti – šių spalvų venkite: apsiribokite juoda ir mėlyna. Jei  reikės užsimiršti ir gerai pailsėti – padės žalia, ruda, o atsisakyti teks baltos.

Dar vieną ritualinį dalyką galima suminėti – tai auka Vandens stichijai, kai vandeniui atiduodama koks nors brangus daiktas, papuošalas, kvepalai, gal būt kažkas iš maisto(tarkim ryžių dubenėlis).  Beje, jei netyčia vasario 1d. einant pro upę, tvenkinį, šulinį, o gal jūrą kas įkris į vandenį – galite laikyti tai laimingu ženklu.

Tigro metus galite sutikti tiek namie, tiek svečiuose – svarbiausia, kad nebūtų gausaus susibūrimo. Reikalas tas, kad Tigras vienišius.


Dėl astrologinių konsultacijų susisiekite asmeniškai, darbo dienomis, tarp 11 val. ir 13 val. tel. nr. +37062122706 (galima skambinti per Viber, WhatsApp). Daugiau informacijos: http://palmiroshoroskopai.lt/konsultacijos/

Palmiros Kelertienės kontaktai:

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×