BIRŽELIS. PLANETŲ TRANZITAI ZODIAKO ŽENKLUOSE

3d. 10val. 58min. DIREKTINIS MERKURIJAUS JUDĖJIMAS (2022.06.03-2022.09.10). Puikus metas bendravimui, darbui su nauja informacija, aktyviai veiklai, verslui ir kelionėms.

4d. 22val. 44min. RETROGRADINIS SATURNO JUDĖJIMAS (2022.04.11–2022.10.23). Sunkiau pakeliama askezė, izoliacija, stinga nuoseklumo, sistemiškumo. Palanku peržiūrėti ir keisti asmeninius įsitikinimus, kad jie taptų tikra vidine atrama, neleidžiančia palūžti.

13d. 18val. 28min. MERKURIJUS DVYNIUOSE (2022.06.13–2022.07.05). Tai labai stipri Merkurijaus padėtis, nes jis – Dvynių šeimininkas. Suaktyvės bendravimas, bet padaugės ir lengvabūdiškumo užmezgant pažintis – asmenines ir dalykines. Tokia Merkurijaus padėtis itin palanki besimokantiems, dirbantiems su informacija, rašantiems, keliaujantiems, prekiaujantiems.

21d. 11val. 15min. SAULĖ VĖŽYJE (2022.06.21–2022.07.22). Dominuoti ima šie dalykai: mano siela, mano šeima, mano namai, mano motina, mano tėviškė.

23d. 3val. 36min. VENERA DVYNIUOSE (2022.06.23–2022.07.18). Dabar patirsite, kas yra bendravimo malonumas! Bus lengva perteikti savo jausmus, įgyti kito, ypač jums patinkančio asmens simpatijas. Noras patikti kitiems, palaikyti darnius santykius su aplinkiniais, su mylimu žmogumi taps itin svarbiu. Ims vyrauti intelektualūs poreikiai. Taip pat šiuo metu teoriją susieti su praktika bus lengviau nei paprastai. Tai bus pagyvėjimo, naudos laikas tiems, kas užsidirba pragyvenimui iš švietėjiškos veiklos, literatūrinės kūrybos, prekybos ar turizmo.

28d. 3val. 34min. RETROGRADINIS NEPTŪNO JUDĖJIMAS (2022.06.28–2022.12.03). Labiau nugrimztama į vidinį pasaulį: verta analizuoti savo nuojautas, baimes, kompleksus, palankus darbas su psichologu. Tinka gydyti alkoholizmą, narkomaniją, depresiją.

06.21: Litha, Rasos, Joninės

Astronominė vasaros pradžia, solsticija. Trumpiausios metų naktys būna tarp 18 d. (pats ankstyviausias rytmetys) ir 23 d. (vėliausias saulėlydis). Taigi, šiuo metu šventės kulminacija yra paskutinę trumpiausią metų naktį, tačiau Rasos švenčiamos visą parą. Senovėje ši šventė trukdavo savaitę, dvi, ar net visą mėnesį – nuo Sekminių iki Petrinių. Ryškiausi šventės papročiai – šokinėjimas per ugnį; kupoliavimas, vainikų pynimas ir burtai iš žolynų, apipinti žolynais vartai, vainikų leidimas upe; budėjimas per naktį, saulės sutikimas, prausimasis ryto rasoje, maudynės šaltiniuose, upėse, ežeruose saulei tekant dažniausiai buvo atliekami poromis, kartu, susikibus už rankų taip tarsi įteisinant, užtvirtinant poros susidarymą, poravimąsi, kuris buvo prasidėjęs jau nuo gegužinių, Valpurgijos nakties. Rasos – aukščiausias gamtos brandos taškas, kuris tuo pat metu yra ir slenkstis iš gyvėjimo į apmirimą. Išoriškai tai sunkiai pastebima, tačiau įvyksta esminis lūžis: apvaisintos augmenijos gyvėjimo kreivė palinksta brandos lik, myriop. Perkopusi dangaus skliaute aukščiausią tašką saulė vis mažiau šviesos siunčia žemei, o augalas brandina užmegztą vaisių.


Dėl astrologinių konsultacijų susisiekite asmeniškai, darbo dienomis, tarp 11 val. ir 13 val. tel. nr. +37062122706 (galima skambinti per Viber, WhatsApp). Daugiau informacijos: http://palmiroshoroskopai.lt/konsultacijos/

Palmiros Kelertienės kontaktai:

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×