AR GALIMA LIKIMĄ PATIKĖTI GRAŽIAM SKAIČIŲ DERINIUI? PALANKIAUSIOS VESTUVIŲ DATOS 2022

Ar data, skaičių derinys savaime ką nors reiškia astrologijoje? Astrologija remiasi tik planetų padėties šifravimu, tad diena bus gera ar bloga priklausys nuo planetų tarpusavio santykio, užimamos pozicijos Zodiako juostoje. Kiek svarbi numerologija astrologui? Na, nebent tiek, kiek norisi akcentuoti asmeniui palankią planetą arba išvengti pažeistos, „piktos“ planetos įtakos. Tarkim, jei žmogaus pati geriausia planeta bus Mėnulis, tai galima pasinaudoti Mėnulio numerologiniu kodu (2) renkantis telefono ar automobilio numerį. O štai, jei Uranas pažeistas, tai geriau vengti 8, nors rytų (ypač Kinų) astrologijoje laikomas laimingiausias skaičius 8, žmogui gali pritraukti išbandymus.

Tad datos skaičių seka astrologijoje neturi jokios reikšmės. Kartais planetų padėtis tokiomis „gražiomis datomis“  būna neutrali (gera retai, nes tai apskritai retas reiškinys), o kartais pavojinga lyg parako statinė,  – tik lauk tuomet kada driokstelės?.. Štai 2017 07 07 Saulė su Marsu buvo opozicijoje Plutonui, kuris judėjo destruktyviame laipsnyje. Santuokai (ir ne tik) – tai kritinis, fatališkas rodiklis. Kažkas panašaus Zodiako juostoje susiformavo ir 2018 08 08, kai Saulė ir Jupiteris sudarė kritinį 90 laipsnių kampą, Venera atsidūrė tuo pačiu pavojingu 90 laipsniu kampu Saturnui (astrologų pramintu Didžioji Nelaimė), o Marsas (planeta senovės astrologų vadinama Mažąja Nelaime ir siejama su agresija) viename laipsnyje su Juoduoju Mėnuliu (bloga karma) ir Krentančiu Mėnulio Mazgu (stabdis bet kokiame reikale). Galima tik įsivaizduoti, kiek rūpesčių gali užgriūti tas poras, kurios sugalvojo tokiomis „gražiomis“ datomis tuoktis, tuos asmenis, kurie įsigijo vertingą daiktą, nekilnojamą turtą, transporto priemonę, o gal ir įmonę įkūrė tuomet?

Klasikiniu blogu pavyzdžiu, kaip „gražus“ skaičius gali išpulti destruktyviu metu būtų 2022 02 22… Nebent sugalvotumėte pasinaudoti laiku jau po 18val. (Lietuvos laiku), kuomet grėsmingi rodikliai bus išsiskirstę.

PALANKIAUSIOS VESTUVIŲ DATOS 2022

  • Vasario – 12, 16, 17 dienos
  • Kovo – 5, 26 dienos
  • Balandžio – 4 diena
  • Gegužės – 7, 20 dienos
  • Birželio – 10, 11, 23 dienos
  • Liepos – 16, 23, 29, 30 dienos
  • Rugpjūčio – 17, 18 dienos
  • Rugsėjo – 1, 9, 26 dienos
  • Spalio – 15 diena
  • Lapkričio – 4, 26 dienos

Tiesa, nereikia manyti, kad savaime gera vedybų data ir bus gero gyvenimo garantas. Jeigu ši data netiks vienam iš partnerių, tai naudos mažai ir iš gero laiko… Vedybų data turi būti ne tik savaime palanki, bet ir tinkama kiekvienam sutuoktiniui. O tai jau galima patikrinti nebent pažvelgus į asmeninį horoskopą. Tad suprantama, kodėl Indijoje labai sena tradicija su astrologu konsultuotis ne tik renkant porą (tai paprastai daro tėvai), bet ir ieškant teisingos datos jungtuvėms. Beje, ši šalis tikrai turi mažą procentą skyrybų.


Dėl astrologinių konsultacijų susisiekite asmeniškai, darbo dienomis, tarp 11 val. ir 13 val. tel. nr. +37062122706 (galima skambinti per Viber, WhatsApp). Daugiau informacijos: http://palmiroshoroskopai.lt/konsultacijos/

Palmiros Kelertienės kontaktai:

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×