MĖNULIO UŽTEMIMAS JAUČIO ŽENKLE

Mėnulio užtemimas Jaučio ženkle maksimalią fazę pasieks penktadienį, lapkričio 19d. 11val. 4min. Vilniaus laiku (9val. 4min pagal Grinvičą). Užtemimas skatins didesnį emocingumą, problemas, susijusias su pinigais bei turtu, taip pat gyvenamosios vietos pasirinkimu, šeimos santykiais. Maždaug mėnesį (prieš ir po) nepatartina priiminėti lemtingų sprendimų šiose srityse, – rizikinga investuoti pinigus, keisti gyvenamąją vietą, skirtis. Jei vėliau suprasite, kad tai buvo klaida, ją taps sunku ištaisyti.

Beje, dabar Skorpiono laikas, tad gali padaugėti ir visokių nepaaiškinamų dalykų, susijusių su anuo pasauliu, – nenustebkite, jei tektų susidurti su kažkuo keistu, nepaaiškinamu, išgirsti intriguojančių, mistiškų istorijų (ypač susijusių su mobiliais telefonais, kompiuteriais, transporto priemonėmis).

Dėl užtemimo įtakos bus jautresnė bei labiau pažeidžiama gerklė, balso stygos, taip pat sprandas. Patartina nešioti agato karolius, apyrankes. Na ir nepamirškite šilto šaliko!

Mano naują astrologinį kalendorių su visais 2022m. Mėnulio/Saulės užtemimais įsigyti galima čia: https://smellslikespells.com/lt/produktas/palmyros-kelertienes-astrologinis-kalendorius-2022/ arba fizinėje SMELLS LIKE SPELLS parduotuvėje: Mėsinių g. 7, Vilnius

Didelis dėkui draugams SMELLS LIKE SPELLS


Dėl astrologinių konsultacijų susisiekite asmeniškai, darbo dienomis, tarp 11 val. ir 13 val. tel. nr. +37062122706 (galima skambinti per Viber, WhatsApp).

Daugiau informacijos: http://palmiroshoroskopai.lt/konsultacijos/

Palmiros Kelertienės kontaktai:

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×