KOVAS. PLANETŲ TRANZITAI ZODIAKO ŽENKLUOSE

4d. 5val. 31min. MARSAS DVYNIUOSE (03.04 – 04.23). Skatins žingeidumą, didesnį poreikį pastoviai kontaktuoti. Tiesa, bendraujant gali iškilti netakto problema – psichologinis jautrumas, mokėjimas prisiderinti prie pašnekovo, juolab oponentą suvokti ryškiai sumažės. Būkite pagarbesni, santūresni, neskleiskite asmeniškai nepatikrintos informacijos – priešingu atveju, jus gana greit palaikys įžūliais neišprusėliais, diletantais ar paskalų nešiotojais. Itin aktualus taps ir plagiato klausimas dirbantiems žurnalistikos, literatūros baruose, versle – svetimos idėjos bus savinamos lengvai ir nuoširdžiai (be sąžinės įsikišimo).

16d. 0val. 28min. MERKURIJUS ŽUVYSE (03.16 – 04.04). Ima vyrauti intuityvus mąstymas, užgoždamas logiką, racionalumą – vaizdiniai, jutiminiai įspūdžiai tampa lemtingi, geriausiu atveju tai formuoja mitinį, poetinį pasaulio suvokimą. Nyksta riba tarp įsivaizduojamo ir realaus, tarp „mano“ ir „kitų“, dėl to daugėja tuščių vilčių, melo, apgaulių, vagysčių, plagijavimo. Tampa sunkiau reikšti mintis, mažėja poreikis bendrauti, tačiau labiau pasiduodama aplinkinių įtakai, paisoma jų nuomonės – imama  vadovaujamasi ne sava galva, o tradicijomis (kartais ir neveiksmingomis, atgyvenusiomis) bei vyraujančiomis nuostatomis (jos  irgi gali suklaidinti).

20 d. 11val. 39min. SAULĖ AVINE (03.20 – 04.20). Pradeda suktis naujas Zodiako ratas, kurio principas – gera pradžia(kaip žinia – pusę darbo). Tai naujo gyvybinio impulso metas, kai įvykius lemia stichiškumas, automatiškas pasitikėjimas savimi, beatodairiška narsa. Saulė Avine užtvindo gyvybine energija, uždega naujomis idėjomis bei noru veikti, kovoti, kurti. Tokia Saulės padėtis leidžia per greitą laiką priimti lemtingus sprendimus, išsikovoti sau, savo veiklai tinkamas pozicijas bei garsiai pasauliui pareikšti apie save, savo šaunumą, išskirtinumą. Tai itin palankus metas vadovams, kariškiams, chirurgams, stomatologams, tiems, kas dirba su metalais, ginklais, reklamas, taipogi mokslininkams.

21d. 16val. 17min. VENERA AVINE (03.21–04.14).Karštakošiškumas, ambicijos lems piniginės storumą – pinigų tai staigiai daugės, tai staigiai mažės. Na, o meilė taps ryškiu atskaitos tašku bet kokioje kovoje. Tačiau pagausės ne tik riteriško atsidavimo – atkus ir donžuanai, ir tie, kam jausmai šiaip jau netrukdo gyventi.

Blogos dienos: 12, 24, 25.

Geros dienos: 4, 5, 15, 22.

MĖNULIS ZODIAKO ŽENKLUOSE:

  • SKORPIONAS 2d. 22val.39min.
  • ŠAULYS 5d. 00val.44min.
  • OŽIARAGIS 7d. 4val.21min.
  • VANDENIS 9d. 9val.42min.
  • ŽUVYS 11d. 16val.45min.
  • AVINAS 14d. 1val.45min.
  • JAUTIS 16d. 12val.57min.
  • DVYNIAI 19d. 1val.48min
  • VĖŽYS 21d. 14val.19min.
  • LIŪTAS 23d. 23val.57min.
  • MERGELĖ 26d. 5val.27min.
  • SVARSTYKLĖS 28d. 8val.23min.
  • SKORPIONAS 30d. 8val.34min

Mėnulio tranzitų zodiako ženkluose reikšmes rasite ČIA>>>

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×