BALTOJO JAUČIO METAI

Baltosios metalinės Žiurkės metai baigiasi vasario 11d. užleisdami vietą Baltajam metaliniam Jaučiui. Naujųjų pradžios šventimas nėra griežtai apibrėžtas – štai Kinijoje manoma, kad Naujieji prasideda Žiurkės valandą (23val. vietos laiku, o 23val. 19min. Vilniuje) stojus Jaunačiai Vandenio ženkle, o pagal Tibeto tradiciją pradžia skaičiuojama iš karto nuo Mėnulio Jaunaties, šiemet tai jis stos vasario 11d. 21val. 46min. (Vilniaus laiku). Pagal tradicinį Kinų metų skaičiavimą tai bus 4719m.

Jautis – antrasis 12- os metų gyvūnų sąraše ir antrasis pagal metų stichijos pasidalinimą. Kinų astrologijoje kiekviena stichija valdo paeiliui du metus: pirmieji „vyresniojo brolio“ vyriški „jan“ (šiuo atveju Žiurkės metai priklauso vyriškai metalo stichijai), o antrieji “jaunesniojo brolio”  „inj“, kai vyraus moteriškos meditacinės energijos, daugiau gilinamasi į esmę, kai stiprėja inercija. „Jan“ metai – programiniai, „inj“ – atspindžio, kai realizuojamos ankstesnių metų užmačios.

Jautį, pagal kinų astrologiją globoja Jupiteris ir šioje sistemoje vadinamas „nepavykusia žvaigžde“: mat jam,  kaip ir Jaučiui, nepavyko tapti pirmu. Jautis taipogi  antrasis Rytų metų sąraše: jį apgaule aplenkė Žiurkė, užsiropštusi šiam ant sprando ir pirma nusilenkusi Budai, taip įgydama teisę „vadovauti“ visam 12- os metų  gyvūnų paradui!

Tad Jupiterį su Jaučiu sieja bendros nuoskaudos, – jiems yra už ką grumtis! Geriausia tam proga, kai Jautis valdo metus, ir galima atsigriebti už patirtą neteisybę, už prarastas lyderio teises! Beje, Jaučio metai – puiki proga visiems, kas buvo įžūlių gudruolių nustumti į antrą planą, pakovoti už pažeisto teisingumo atstatymą, už tai, kas jiems iš tiesų priklauso!

Jautis Kinų astrologijoje simbolizuoja patikimumą, pastovumą, patriarchališkumą, konservatyvumą, tradicines vertybes apskritai – tai jo  šulai.

Pragmatiškasis Jautis atstovauja stabilumą, ramybę – audringos emocijos, blaškymasis jam nepriimtini. Gana inertiškas. Neskuba,  viską apgalvoja. Jo valdoma erdvė saugi nuo sumaišties bei stresų.  Na, o svarbiausia – Jautis,  ką sako – tą daro, ko imasi – tą baigia. Jaučio metais pradėti darbai, įkurti verslai patikimi, pelningi, o sukurtos šeimos – stabilios.

2021m. Jautis valdomas Metalo elemento. Jis atitinka vakarų pusę, saulėlydį, derliaus nuėmimą, šaltį, rudenį. Siejamas su tikslumu, aštrumu, sausumu. Metalas suteikia tvirtumą bei aiškumą, ryžtingumą bei aktyvumą siekiant tikslo, ištvermingumą patiriant likimo smūgius, atkaklumą kovojant už teisingumą. Simbolizuoja – patikimumą.

Jis pagal  Kinų astrologiją Metalą valdo  Venera, tad šis elementas skatina turto kaupimą, valdžios siekimą. Prisiminimus, kad Metalas plėšia, pjauna, nenuostabu, kad šis elementas yra pastoviai besirenkantis tarp griovimo ir grožio išsaugojimo, asocijuojasi rūstumu bei skaistumu.

Metalas valdo plaučius bei odą.

Šio elemento totemas – Tigras.

Palankiausias bei aktyviausias metas pagal Metalo elementą –  vasara, tuomet reikia rizikuoti bei pradėti naujus darbus. Labiausia pasyvus metas, kai dera atsipalaiduoti, ilsėtis bei netinka nieko naujo imtis – pavasaris. Ruduo atneš regimus jūsų triūso rezultatus. Na, o žiemai didelių krūvių neplanuokite – stigs jėgų – tai bus apmąstymų metas.

KAIP SUTIKTI BALTOJO JAUČIO METUS?

 Taisyklės panašios, kaip ir laukiant svečio – valomės, tvarkomės, išnešame šlamštą. Palanku valymui naudoti žvakę Hagą.

Jaučiui svarbu šeima, tad sutikti geriausia savo namuose su artimaisiais. Vaišių stalas  turi būti gausus vegetariškais valgiais. Mėsos geriau vengti – pakeiskite ją žuvimi, paukštiena. Norint paakcentuoti Metalą, ruošiant patiekalus verta naudoti aštresnius prieskonius, mat šio elemento skonis – aštrus. 

Jautis praktiškas, tad dovanos turi būti ne tiek prabangios, kiek  naudingos.

Sutinkant Baltąjį Jautį pasistenkite, kad jus suptų balta spalva.  Serviruojat stalą verta orientuotis į baltos(sidabrinės) spalvos stalo įrankius bei aksesuarus.

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×