PALANKIAUSIOS VESTUVIŲ DATOS 2020

Dramblio metai (pagal senovės arijų kalendorių, skaičiuojant nuo kovo 21 d.) sąlygoja pastovumą, padeda sukurti stabilumą. Geri turto kaupimui, puikūs ilgalaikėms santuokoms, bendrų namų pirkimui. Tačiau jų negalima pavadinti itin romantiškais dėl dominuojančio Ožiaragio ženklo, kurį valdo griežtasis Saturnas. Ypatingai palanku tuoktis ilgalaikėms poroms, su susiformavusią verstybių sistema, svajojančioms apie stabilią, tradicinę šeimą.

Tiems kas nori kurti šeimą tik tam, kad išbandytų santykius, ieškantiems eksperimentų su mintimi, kad nepavykus galima išsiskirti, šiemet nereikėtų erzinti likimo. Nevertėtų tuoktis ir vis dar ieškantiems savęs ar idealios poros, mėgėjams dažnai viską keisti, greitai įsimylėti.

2020tieji yra siejami su stabilumu, ilgaamžiškumu, todėl atneš laimingas santuokas brandžioms asmenybėms, turinčioms atsakingą požiūrį į šeimą, susiformavusią pasaulėžiūrą ir patikrintus santykius.

Gegužės mėn.: 02, 03, 08, 09, 16, 17, 29

Birželio mėn.: 12, 13

Liepos mėn.: 08, 10, 25, 29

Rugpjūčio mėn.: 05, 06, 28

Rugsėjo mėn.: 12

Spalio mėn.: 23

Lapkričio mėn.: 26

Gruodžio mėn.: 04, 05, 25, 26, 27, 31

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×