MĖNULIO UŽTEMIMAS ŠAULIO ŽENKLE

Mėnulio užtemimas Šaulio ženkle pasieks maksimalią fazę birželio 5d. 22val. 26min. Vilniaus laiku (19val. 26min. pagal Grinvičą).

Šis Mėnulio užtemimas itin įtakos (dvi savaites iki užtemimo ir mėnesį po) keliones, ryšius su užsieniečiais, mokėjimą pasirinkti autoritetus, mokytojus. Labiau derėtų pasisaugoti netikrų pranašų bei sektų (ypač iš užsienio), – jų teigiamos tiesos (deja, nebūtinai teisingos) gali pernelyg paveikti mūsų pasąmonę. Reikalas tas, kad Mėnulio užtemimas labiausiai veikia pasąmonę, tad, net jei kritiškai sureaguosime eilinę ereziją išgirdę, kada nors vėliau galima ją netikėtai pripažinti, ar pasielgti būtent pagal ją… Profilaktiškai geriau atsisakyti net ir pažintinių susitikimų su nauju guru, sekta.

Mėnulio užtemimas gali atnešti sunkumų dirbantiems su užsieniečiais, užsiimantiems, kelionių verslu, pedagogams, dvasininkams (ypač aukštiems). Gana atsargūs turėtų būti ir tie, kurie minėti kritiniu metu bus toli nuo namų, keliaus, dirbs ar ilsėsis. Jei Mėnulio užtemimo įtakos metu gausite pasiūlymą darbui užsienyje iš mažai pažįstamo asmens, jei jums nebus pateikta jokių aiškių, patikimų garantijų – verta rimtai suabejoti, ar vykti ten, kur siūlo? Galima dar pridurti, kad šiuo metu geriau ne tik nevykti dirbti į užsienį. Tai ne pats geriausias laikas ir romantiškoms pažintims su užsieniečiais užmegzti, o taip pats su jais tuoktis.

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×