KYLANTIS MĖNULIO MAZGAS DVYNIUOSE

5d. 07val. 41min. KYLANTIS MĖNULIO MAZGAS DVYNIUOSE (2020.05.05 – 2022.01.18)

Kai  Kylantis Mėnulio Mazgas Rahu įeina į Dvynius, jo porininkas Krentantis Mazgas Ketu – į opozicinį Šaulio ženklą. Mėnulio Mazgai astrologijoje siejami su karma: Krentantis Ketu su buvusiais įsikūnijimais, su dalykais, kuriuos jau išmokome, praėjome ir galime remtis šiame įsikūnijime, tačiau netinka tuo užsiimti iš esmės bei visą laiką – tuomet prasidės degradacija, na o Kylantis Rahu nurodo kokį kelią šiame įsikūnijime rinktis, ko mokytis, ko siekti? Tačiau svarbu ne tik žinoti kur asmeniniame gimimo horoskope yra Mėnulio Mazgai, bet ir kur jie yra šiuo metu yra, ir tai iš dalies siejama su kolektyvine karma.

Panašiai, kaip Jupiteris, didžioji laimės, socialinės sėkmės planeta sutelkia pagrindinį dėmesį tam Zodiako ženklui, kuriame jis yra, taip ir Kylantis Mėnulio Mazgas ima ryškiai akcentuoti savo buvimo vietą. Kitaip kalbant, galima pasakyti, kad beveik du metus bus išskirtas Dvynių ženklas bei Dvynių žmonės. Taps svarbu žinoti, mokytis, bendrauti. Ir taip paprastai bei nuoširdžiai, kaip tai daro vaikai. Dvyniai primena ir apie sielą dvynę, skatina poreikį ją surasti.

Na, o Krentantis Mėnulio Mazgas Ketu Šaulyje (parodantis į ką reikėtų remtis, bet kuo nedera užsiimti), pataria remtis į tradicinę religiją, į senus autoritetus ir vengti kitus mokyti.

Įdomu tai, kai Rahu padėtis Dvyniuose, o Ketu Šaulyje atitinka jų egzaltaciją Zodiake. Kitaip kalbant, šiuose ženkluose Mazgai turi pačią didžiausią jėgą bei atskleidžia jų esmę, nurodant svarbiausią žmogaus uždavinį Žemėje –  ieškoti savo tikrojo antrininko, savo mokytojo, savo senosios religijos ir būti mokiniu.

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×