GRUODIS. PALMIROS HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS Daug kuo palankus mėnuo, tačiau sėkmės kelias neįprastas, skubantiems Avinams sunkiai priimtinas. Teks nurimti, niekur jėga nesiveržti – tuomet viskas ateis savaime: pripažinimas, saviraiškos, veiklos galimybės. Plėskite bendravimo ratą, siekite sutarimo darbe – partnerystė, bičiulystė taps sėkmės laidu. Ypač antrą mėnesio pusę venkite konkurencinės kovos – ieškokite būdų susitarti, juk tai pavojingas Saulės užtemimo metas. Tik mėnesiui baigiantis galimi netikėti (iš pradžių nemalonūs, bet vėliau naudingi) pasikeitimai jūsų karjeroje.

JAUTIS Stresinis metas, – aplinkybės vers ieškoti išeities, naujų tiesų, kažko svarbaus imtis, kažką rimta keisti ir pasitenkinti minimaliu rezultatu. Nemėginkite jėga išsaugoti tai, kas nuo jūsų traukiasi. Tiesiog palinkėkite sėkmės! Jūsų našta palengvės, vėliau tai įvertinsite. Tad nesijaudinkite, kad kažko netenkate – tai neišvengiama ir dėl Saulės užtemimo, provokuojančio išsivalymą, atgyvenusios praeities sugriovimą ir dėl Juodojo Mėnulio įtakos.

DVYNIAI Mėnesio rūpesčiu gali tapti krizė šeimoje. Deja, konfliktai su sutuoktiniu nebus produktyvus – tokiu būdu išeities nerasite, tik dar labiau atšaldysite santykius. Pirma dekada gali paskatinti naujos gyvenamos vietos paieškai, gali netikėtai megztis ir naujas meilės romanas (tikėtinai su žmogumi su kurio sieja bendra veikla). Bus svarbu rasti kompromisą, susitaikyti su artimaisiais bei priešais antrąją vasario dekadą. Vėliau daug kas priklausys nuo jūsų santykių su partneriais, mylimais žmonėmis.

VĖŽYS Slėgs susikaupę rūpesčiai. Mokėjimas racionaliai paskirstyti darbus, taupyti laiką padės neišsekti bei viską laiku atlikti. Nors mėnesio viduryje galima krizė, kai viskas gali pajudėti kitą linkme, nei planavote. Svarbiausius bei sunkiausius reikalus planuokite pirmai mėnesio dekadai. Trečią – dėl įvairių priežasčių (problemų šeimoje, sveikatos pablogėjimo, pinigų stygiaus) teks arba visai atsitraukti nuo veiklos, arba skirti minimaliai dėmesio dalykinių reikalų tvarkymui. Nepatartina veltis į naujas romantiškas pažintis mėnesiui baigiantis.

LIŪTAS Entuziazmo bei avantiūrų, populiarumo bei romantiškų nuotykių (dažnai slaptų) metas. Įkvėpimas, optimistinis mąstymas pirmą dekadą taps pagrindu permainoms asmeniniame gyvenime, veikloje. Imsite labiau vertinti save, savo gabumus, žinias, profesionalumą – tai padės pasinaudoti jau pasiektais laimėjimais, senomis pažintimis bei sėkmingai pakeisti darbo vietą ar išsiskirti su jūsų nevertu sutuoktiniu bei rasti naujus partnerius – dalykinius, asmeninius. Vis dėl to labai neskubėkite: Mėnulio užtemimas (lapkričio 30d.) įspėtų, kad pokyčiai pasiteisins tik tuomet, jei jie buvo senai suplanuoti. Na, o Saulės  užtemimas patartų neskubėti įsimylėti.

MERGELĖ Prieštaringas mėnuo, kai sunku ką nors suprasti, apskaičiuoti… Tiesa, intuicija sustiprės – ją remiantis teisingiau nujausite nesėkmę, atspėsite: kas priešas, kas draugas, iš kur atslenka pavojus? Būsite itin jautrūs, tad bus svarbu išmokti suvaldyti netikusias emocijas tiek bendraujant su artimaisiais, tiek su kolegomis, šefu, jei nenorite sugriauti savo gerovės, sėkmės pamato jau mėnesio viduryje. Po patirtų stresų mėnesiui baigiantis  laukia ir laimingas atlygis už patirtas kančias.

SVARSTYKLĖS Pirmos dvi mėnesio dekados – dvilypis laikas, kai reikia vengti bet kokių konfliktų, kilusius nesklandumus spręsti gražiuoju. Teks išmokti skirti tikrąsias nuojautas nuo iliuzijų, kilusių dėl įtarumo ar savo galimybių pervertinimo. Nepasiduokite provokacijoms, ypač 9, 10, 13, 14, 22, 23 d. Mėnesiui baigiantis jūsų širdys vėl prisipildys meilės. Tačiau dar neskubėkite ieškotis skirtojo(ios).

SKORPIONAS Pirmą mėnesio pusė žada permainas – kiek netikėtas: galite užsiimti tuo, apie ką net anksčiau nepagalvojate. Ne viskas klostysis pagal jūsų valią – geriausiu atveju teks ieškoti kompromiso, blogiausiu – laikinai atsisakyti savo ketinimų. Užtemimas Šaulyje patartų labai neišlaidauti, taupyti, – mėnesiui baigiantis finansinės problemos vargus ar spręsis, nors ir atsiras neblogų dalykinių pasiūlymų.

ŠAULYS Sudėtingas gimtadienio mėnuo, kai užtemimas jūsų ženkle gali imti ir nubraukti visus lūkesčius, aukštyn kojomis apversti planus… Labiau užtemimas paveiks gimusius gruodžio 11-15d. Tačiau visiems bus svarbu gruodį itin susikaupti, atsiriboti nuo visko, kas nebūtina ir susitelkti tik ties pasiekimų išsaugojimu. Iki gimtadienio baikite uždelstus darbus, grąžinkite skolas. Gautus naujus pasiūlymus – tiek dalykinius, tiek asmeninius vertinkite atsargiai: ne viskas bus taip, kaip žadama…

OŽIARAGIS Didžiųjų permainų mėnuo – jūsų šeimininkas Saturnas bei Jupiteris antrą mėnesio pusę išeis iš jūsų ženklo, tad teks keisti veiksmų taktiką, prioritetus. Gruodį jūsų sprendimus labiau įtakos jūsų tėvai, vadovybė. Ne viskas klostysis pagal jūsų valią – geriausiu atveju teks ieškoti kompromiso, blogiausiu – laikinai atsisakyti savo ketinimų. Na, o geriausia būtų nuo mėnesio pradžios nuo visko atsiriboti ir išvykti kelioms savaitės, kur toliau nuo namų bei darbų, kitaip mėnesio trečia dekada žada krizę, – imsite pyktis, maištauti. Tik paskutinės mėnesio dienos suteiks viltį, kad dar viską galima pataisyti!

VANDENIS Mėnesio pirmas dvi dekadas gali tekti rinktis iš dalykų, kurie vienodai nepriimtini, tuščiai plaktis dėl svarbaus reikalo. Tačiau nepersistenkite, neperlenkite lazdos kovodami už savo principus, – sulaukite, kol Saturnas (Vandenio naktinis šeimininkas) bei Jupiteris įeis į jūsų ženklą. Tuomet po truputį viskas spręstis taip, kaip norisi.

ŽUVYS Maksimalizmas – prastas patarėjas užtemimo mėnesį. Mokėkite pasitenkinti jau esamais laimėjimais ir per daug nieko iš savęs nereikalauti. Siekite įtvirtinti gerus santykius su vadovybe, kolegomis, būkite apdairūs tvarkydami piniginius, turto reikalus (venkite abejotinų sandorių, neteisėtų finansinių operacijų). Mėnesio pabaiga konfliktinė, tačiau atneš reikalingas permainas – atsiras netikėtų progų pataisyti finansinius, dalykinius reikalus, išsisklaidys abejonės meilėje.

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×