DRAMBLIO METAI PAGAL ARIJŲ KALENDORIŲ

Naujųjų arijų metų pradžia yra laikoma, kai Saulė pirmą kartą pateka Avino ženkle. Šiemet Saulė į Aviną įeina 5val.51min., o pateka 6val.20min. Lietuvos laiku. Pas mus Lietuvoje Naujuosius arijų metus švęsime kovo 20d., kaip ir teritorijos į vakarus, o į rytus 21 dieną. Nes teritorijose į rytus nuo mūsų Saulė patekės Avino ženkle tik kovo 21d. Tokia situacija yra reta, tačiau būtent šiemet taip nutiko, kad švenčiama skirtingomis dienomis.

Dramblio metai

Dramblio metai – 1924, 1956, 1988. Metų spalva – mėlyna. Tai bus 19-ieji metai trisdešimt dviejų metų kalendoriniame senovės arijų kalendoriuje. Jie prasideda saulei tekant ir tęsis iki kitų metų kovo 20d. Dramblio metai siejami su Aša – Vahišta (vienu iš septynių Amaša – Spenta), dieviškos ugnies Atar globėju. Tai ta ugnis, kuri simbolizuoja dievišką kūrybą bei dvasios ugdymą, tobulėjimą.

Tai bus atpildo laikas. Dramblio metai sąlygoja pastovumą, padeda sukurti stabilumą. Jie geri turto kaupimui, puikus ilgalaikėms santuokoms.

Pasiruošimas

Vakaras prieš Naujuosius metus pagal senas arijų tradicijas susijęs su namų valymo (vandeniu, ugnimi) ritualais. Patartina išplauti visus namus, išnešti šiukšles, patiems nusiprausti bei uždegti žvakę. Tačiau svarbiausia – su visais susitaikyti (bent jau mintyse tai padaryti), kad rytoj saulei tekant švarūs įžengtumėte į Naujuosius arijų metus.

Navruzo apeigos

Senieji arijai zoroastriečiai Naujuosius sutikdavo per saulėtekį baltai apsirengę (būtinai baltai galvą apsidengę), degant ugniai (gerai įžiebti 8 baltas žvakes ir po to jas per metus palaipsniui sudegti), gerdami karštą raudoną vyną, išvirtą su medumi ir kvapniais prieskoniais bei ragaudami saldžią varškę su razinomis. Į namus išvakarėse būdavo atnešama vėjo nulaužta pušies šaka.

Registracija

 Prašau atidžiai perskaitykite registracijos sąlygas ir taisykles naudojant asmeninio rekomendavimo nuorodą:

  1. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite įstoti į Coral Club Int., Jevgenijos Gordejevos struktūrą, kuri tampa Jūsų rekomendatorė;
  2. Paspaudę šią nuorodą, Jūs sutinkate, kad norite gauti patarimus iš savo rekomendatorės apie Coral Club bendrovės produktus, jos programas, metodikas ir veiklos principus. Jūsų rekomendatorė gali Jums atsakyti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis.

Svarbi informacija!

Jeigu nors vienas Jūsų šeimos narys priklauso Coral Club Int. pagal kompanijos taisykles Jūs turite tapti jų struktūros nariais. Šeimos nariai yra sutuoktiniai (nesvarbu registruota ar neregistruota santuoka), tėvai, vaikai, broliai ir seserys.
Aktyvavus narystę rekomendatorių galima pakeisti nuo registracijos praėjus 12 mėnesių, per juos neperkant jokios Coral Club produkcijos!

Paspaudus „Taip, aš sutinku”, Jūs pereisite į oficialią Coral Club Int. Svetainę, kurioje galioja kita Privatumo Politika.

×